salam! hee- =)

arini hari yg sgt baek- ..taktaw np. tp sgt baek- rasa ingin tersenyum sajek- keh3- myb sbb dh msk thn baru kan ;)

hee- td panum,sgt besh- hehe- doctor2 yg sgt baek hati- .. sesi pertama- bersama dr bedah onkologi ttg pemeriksaan "breast" - wehehe- terer dh aku =p
sesi kedua laks : pemeriksaan Head and Neck - hehe- doctor ni pown besh sebab asek ketawa jak..

sgt gumbira arini... hehe- thn baru ni terasa begitu indah!- permulaan yg sgt baek =)

hmm..anyway, aku kan tgk citer "code blue" hehe- besh ar- cam bertambah semangat..wehehehe-walupown aku sebenarnyer tak suke kot keje kat emergency room- ..huu-
ape yg aku minat? oyh rahsia..wekeke

dan sekrg aku tgh dgr radio- sambil bukak modul tuk esk- hehe- well- =) keh3
hah! ape2 pown.. aku dh berjaya gak wat pemeriksaan blood pressure dgn teknik yg benar dan benar2 aku mendgrnya bunyi korokoff itu- kuat upernyer..keh3-..ahahha- munkin bg org len menda tu tade ape,sgt mudah..tp sgt bermakna utk ak..wakakaka! dol, kwn2 aku gelak jak sbb diorg jd patient aku.. =p ..tu ar..dulu tamo cuba wat betui2- bila dh nak osce baru la terhegeh2 mau try..- takpe, yg pentg pasni- nk clinical.. "i'm ready!"

kess..tak thn tu..apesal aku semangat sgt nie nk msk clinical february nanti? ..yerr- sebab- 2010 nk lek mesia for good!! horray!! keh3- yg pentg sekrg siapkan bekalan tuk clinical bg mantap!! kuasai semua skill2 yg patut!! - harus lakukan! keh3- awal feb ujian OSCE- =)

tersenyum lagik!

*big smile*

"semoga hari yg indah tuk kalian jugak! sebenarnyer- hari yg terburuk itu ..boleyh jadi merupakan hari yg terbaek utk kamu kenang kelak! teruskan tersenyum sbb segalanya akan segera berakhir!-

hari2 kamu akan terus berlalu- jalani hari2 ini dgn penuh ketabahan- hargai setiap peluang yg dtg sbb munkin kamu takkan merasakannya lagik!

hargai mereka2 yg berada di sisi kamu- kerna! - .. tak sempurna hidup ini tanpa org2 di sisi kite! tak sempurna ini tanpa kasih dan syg! tak sempurna idup ini tanpa duke dan suke!

Alhamdullillah- aku punya kalian dlm idupku =)
terima kasih wahai insan2 yg hadir dlm hidupku ... =)

*ku tersenyum lagik*..

tp..jauh di sudut hati..ku rendu family ku "jauh dimata, dekat di hati.."
i miss ya!

2 comments:

Wah suke nampak!! betul hidup ini perlu kasih sayang, dgn kasih syg hidup kita akan bertambah semangat dan ceria,buat apa-apa pun happy..semoga akmar diberkati dan dipermudahkan segala urusan..Amin

ps : Akmar asal mn ek? :p

ameen..
thanx ezad.! semoga kamu diberkati dan dipermudahkan segala urusan.. ameen..

oyh, lahir di pulau pinang, dibesarkan di kuala kangsar perak dan maseh menetap di sana.hehe-

About Me

My photo
No mountains too high enough, no oceans too wide. Cause together or not, our dance won't stop. Let it rain, let it pour. What we have is worth fighting for. You know i believe, that we meant to be. *takdir Allah dah tentukan yg terbaik utk kita*

Just Remember

When things are down
And you are out of your mind
Remember just remember
Allah is The Kind.

When your life is in darkness
And nothing is right
Remember just remember
Through the darkness,
Allah is The Light.

When nothing makes sense
And your heading for demise
Remember just remember
It doesn't make sense, but Allah is The Wise.

When times are troubled
And no one seems to care
Remember just remember
Allah won't hurt you, He is The Fair.

When your heart is breaking
And your pain makes you fall
Remember just remember Allah Sees it all.

When you are weak
And the road seems long
Remember just remember
Seek strength from The Strong.

When life is a burden
And everything is unstable
Remember just remember
Allah is The Able.

When the way is cloudy
And there is no one by your side
Remember just remember
Allah is The Only Guide.

When no one wants to listen
Or is willing to lend an ear
Remember just remember
Allah is always ready to hear.

When you are poor and penniless
And you are stuck in a niche
Remember just remember
Allah is The Rich.

When you are down in your misery
And there is nowhere to run
Remember just remember
You can always run to The One.

And when your scars are hurting
And your heart is in fear
Remember just remember
Allah is really here.

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Followers