laptop aku ni

mak aku yg belikan utk aku 4 thn yg lalu, jd dh 4 thn aku menggunakan laptop ni

hehe- byk kisah lappy ni-
gambar di atas- lappy di terbalikkan- bukan saje2- tujuan aku adalah supaya tidak panas- aku tade cooler- jgn kata aku tak penah beli- dh penah ada tapi penah jatuh- so, hehe- tak leyh guna dh cooler tu- aku tinggal je kt mesia- syhh!

housemates aku - mula2 tgk aku wat cmni- terkejut! hehe- "weyh, akma- ape ko wat ngn laptop tuu?" hehe- aku katala takpe- lappy aku kuat- tak patah nyer penutup nyer bukan cm acer =p ..ekeke- ahahha- sbb zara nyer (acer) dh hampir tercabut penutup nyer.. =p
bukan itu saje, anak Indonesia yg tgk pown akan terkejut..
hehe

tapi aku peduli hape..keh3- aku wat cmtu supaya tak panas lappy aku.sbb klu panas die akan off sendirik- ahaha- biasala lappy lama, antik. beso gabak! =p aku ada bercadang nk beli lappy baru dgn duet JPA aku nanti- hehe- nk beli notebook sajek- yg kecil senang nk angkut kemana saja kan. insyaAllah, semoga masa itu tiba- aku target bulan 6 nanti kot. hehe-

tp , lappy lama ni, aku akan pakai cam biasa gak- selama 4 thn aku guna ini lappy. baru sekali aku format k, tu pown sbb die tak detect mp3 player aku =p hehe. aku syg lappy ni "sentimental value" sebuleyhnya jgn sampai die langsung takleyh beroperasi. byk sgt kenangan sbb 4 thn kan- hoho!

bila aku ingat2 , fikir2- aku byk wat slh beberapa thn ini. seyes, aku ada menyesal dgn beberapa perkara. hmm, ade yg perlu berubah.
hari ini kan, aku tak tahu lah, tetibe ade semangat nk jadi pakar sakit puan. seyes, cam nk bukak clinic tuk ibu2 bersalin. huu
kene study radiology..dh nk exams! =)

doakan aku

3 comments:

memang patut menambah bilangan female obst & gynae kat malaysia...kesian kat ibu2 pregnant di malaysia yang rasa segan bila nak tanya soalan2 sensitif dgn Dr.

lor xde cooler pad..tuang saja dgn ari sejuk..kih3 ;p

p/s : Brand acer mmg camtu..hehe

kak chomeyl : insyaAllah =)

ezad : letak ais terus sonang :p

About Me

My photo
No mountains too high enough, no oceans too wide. Cause together or not, our dance won't stop. Let it rain, let it pour. What we have is worth fighting for. You know i believe, that we meant to be. *takdir Allah dah tentukan yg terbaik utk kita*

Just Remember

When things are down
And you are out of your mind
Remember just remember
Allah is The Kind.

When your life is in darkness
And nothing is right
Remember just remember
Through the darkness,
Allah is The Light.

When nothing makes sense
And your heading for demise
Remember just remember
It doesn't make sense, but Allah is The Wise.

When times are troubled
And no one seems to care
Remember just remember
Allah won't hurt you, He is The Fair.

When your heart is breaking
And your pain makes you fall
Remember just remember Allah Sees it all.

When you are weak
And the road seems long
Remember just remember
Seek strength from The Strong.

When life is a burden
And everything is unstable
Remember just remember
Allah is The Able.

When the way is cloudy
And there is no one by your side
Remember just remember
Allah is The Only Guide.

When no one wants to listen
Or is willing to lend an ear
Remember just remember
Allah is always ready to hear.

When you are poor and penniless
And you are stuck in a niche
Remember just remember
Allah is The Rich.

When you are down in your misery
And there is nowhere to run
Remember just remember
You can always run to The One.

And when your scars are hurting
And your heart is in fear
Remember just remember
Allah is really here.

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Followers