miss them o redy.

rendu laks kt kwn2 kt posting obsgyn dulu cth ; erinda, verra..andini..icha.

hmm, aku ni klu sekali dh rapat n mesra ngn org. bila tetiba tak jupe or berpisah.
meti aku rendu diorg.

aku ni, klu org tak kenal..mmg aku tak ckp byk
aku akan ckp byk dgn org2 yg rapat dgn aku.
mesra dgn org2 yg mmg rapat dan aku rasa leh get along.

huu. first day kt neuro. byk seniors yg dh nk abesh cycle. batch aku ade 6 org jek.

hmm, hmm hmm

aku confuse plus bingun..perlukah aku balik masa kenuri abg apis? hmm. aku oncall aritu.
aku dh pening.
giler ah.
aku rasa hidup aku makin byk dugaan lah. seyes. byk menda berlaku.
dugaan dugaan..

( > o < )

hmm. hmm. hmm. maybe rasa lonely gak. ahaha.giler. sbb kalu kt umah, kwn2 aku bz.aku ada, diorg jaga. family jauh kan. bf laks tade. tunang apetah lagik.suami? jauh sekali..ahahha apela mepek.

aku tak tawla. kdg2 aku rasa.. now, aku sgt unlucky.
tak bek kan. tu kan ketentuan Allah..

"things happen for reasons.." ingat..meti ada hikmah. *sweet, bila fikir cmni..air mata bergenang..* tak abes2 nk nangis. * sweet* aku asek sedih jek kebelakangan ni.
giler rasa nk nangis. dan thp sekrg air mata murah cam jualan murah laks.

giler. giler.
ape yg aku rasa sekrg. its all about my study. tak mudah. jalan aku tak mudah. result posting obsgyn lom kuar.

bukan pasal tu aku sedih.
aku tak yakin. as i always be, aku ni jenis manusia yg cepat patah semangat, putus asa.
can someone help me? any tips?

mmg, klu aku tgk kelahiran bulan aku mengikut Dr Fazillah kamsah. mmg aku ni cpt putus asa.
hmm..
nangis.
nk nangis jugakk..
yg pasti.. aku takkan nangis kat mak or abah. lain..dulu masa kecik2 leh la. masa dh besar, duk jauh. aku tamo mak dan abah susah hati. sebolehnya, diorg tahu aku baek2 saja. dan diorg selalu rasa anak perempuan diorg ni sgt tabah dan kuat. hmm. diorg salu yakin aku boleh pergi dgn ape yg aku buat.

tapi..
kdg2..hakikatnya. aku takdelah kuat pown
seyes.
kdg2 even dont know..where to start. giler. org tgk mmg cm oke. tp dlm otak.mcm2 fikir. serba slh. semua jadi tak kene. munkin sbb iman tak kuat. maken lama..maken rapuh..
tu sbb jiwa pown jadi kacau kan.

giler. nangis.nangis. bila duk sorg2.ni yg susah ni. asek nk mengalir jek air mata.

giler. ak tak thn. aku tak kuat. tp.. aku harus teruskan apa yg aku dh mulai.. how bad it is..how good i feel. aku kene jalani.

sometimes, aku rasa org2 lain sgt lucky. aku, cm..ntahla..

hmm =(
i hate this icon --> =(

doakan aku, supaya aku tabah dan kuat.
doakan aku, supaya aku berjaya
doakan yg terbaik utk aku

jadual oncall baru posting kt neurology dh kuar, hmm. asek kene jaga tgh2 malam jek. hmm. nk jalan dari bilik koas ke emergency room tu cm jauh. *takut gak* adess

dugaan lagik.
sabar jek la.

.......
org kata,," balik la.balik"
aku lg rasa nk balik, sgt nk. klu ade pintu suke hati. leh aku balik. tapi, aku ada tanggungjwb kt sini. kalu bukan sbb mak dan abah dan utk diri sendirik. mmg aku dh give up ngn medical school ni, tambah2 aku kt indonesia.

down kan
seyes..

ni la hidup. ni la kenyataan. inilah realiti.

semoga esk lebih baik k.

0 comments:

About Me

My photo
No mountains too high enough, no oceans too wide. Cause together or not, our dance won't stop. Let it rain, let it pour. What we have is worth fighting for. You know i believe, that we meant to be. *takdir Allah dah tentukan yg terbaik utk kita*

Just Remember

When things are down
And you are out of your mind
Remember just remember
Allah is The Kind.

When your life is in darkness
And nothing is right
Remember just remember
Through the darkness,
Allah is The Light.

When nothing makes sense
And your heading for demise
Remember just remember
It doesn't make sense, but Allah is The Wise.

When times are troubled
And no one seems to care
Remember just remember
Allah won't hurt you, He is The Fair.

When your heart is breaking
And your pain makes you fall
Remember just remember Allah Sees it all.

When you are weak
And the road seems long
Remember just remember
Seek strength from The Strong.

When life is a burden
And everything is unstable
Remember just remember
Allah is The Able.

When the way is cloudy
And there is no one by your side
Remember just remember
Allah is The Only Guide.

When no one wants to listen
Or is willing to lend an ear
Remember just remember
Allah is always ready to hear.

When you are poor and penniless
And you are stuck in a niche
Remember just remember
Allah is The Rich.

When you are down in your misery
And there is nowhere to run
Remember just remember
You can always run to The One.

And when your scars are hurting
And your heart is in fear
Remember just remember
Allah is really here.

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Followers