hehe. stok makanan utk 2 weeks selama intern ( > o < ) cam nk g camping pown ade. esk dh start. hui hui hui! semangat2! hiks * dh lama aku tak ckp pasal cinta, rasa hati dan perasaan. kess, sbb aku dh tak layan menda2 ni. ekeke. Biarlah pasni..andainya..(kalu ade) aku jatuh cinta, biarla die mmg seseorg yg Allah titipkan utk aku. :) dan kerana itu tidak mudah utk aku mengatakan " i love you" wahahaha. chewah. giler ar.! jiwang tak thn, klu zara or aliza baca..abesh aku. ekeke! Entry akhir, sebelum intern. Sbb aku byk abeskan masa di hospital. ( > o < ) tapi nanti aku update gak kalu aku tak letih dan busy, munkin setelah 2 minggu atau kurang tergantung kondisi aku saat itu. muahahaha.

Okeh, "doakan kesehatan aku baik2 jek k"

p/s :kebun tanaman kt FB, cam kene mintak kwn tolg harvest kan la. =p


hmm, sekrg ni aku mmg agak happy lar, tp aku tak berani ar, sbb aku takut aku perasan atau syok sendirik jek. jgn fikir lebih2, just enjoy the moment kan.. Anggap saje, die layan semua org mcm tu kot. ngee, dgn cara itu, kamu mungkin tak rasa di lebih2 kan secara istimewa kan. Dan petua yg lain adalah, dgn menganggap tak munkin die suke kamu. ( yelah , org cam aku ni..yg lalala jek, tak pandai bergaya, tak pandai makeup, comot, hidung tak mancung..pendek, sore tak sedap tp besh.wahaha) ahaha, yg ade cume "manes" dan comei " jekk plus otak yg bijak ( ngeh3 ..takkan aku takde kelebihan kan) wakaka. *malu* dan hargai org sekitar kamu kan. hehe.

bak kata seorg teman ;go with the flow!(betul ke ayat ni?) i like it. thanx. hiks.

Kdg2, semua di atas adalah rekaan semata, jgn terlalu percaya. Kerna soal hati sukar utk di mengerti. wahahah! ( tu lagu daa) =p

thank you!

2 comments:

Wah sy mau itu tim tam, tango dan rich bar... :p, erk leh jd kaya ker mkn rich bar.. :-?

get well soon.

ble mahu masuk topik cinta pulak nih?? wahaha =p

About Me

My photo
No mountains too high enough, no oceans too wide. Cause together or not, our dance won't stop. Let it rain, let it pour. What we have is worth fighting for. You know i believe, that we meant to be. *takdir Allah dah tentukan yg terbaik utk kita*

Just Remember

When things are down
And you are out of your mind
Remember just remember
Allah is The Kind.

When your life is in darkness
And nothing is right
Remember just remember
Through the darkness,
Allah is The Light.

When nothing makes sense
And your heading for demise
Remember just remember
It doesn't make sense, but Allah is The Wise.

When times are troubled
And no one seems to care
Remember just remember
Allah won't hurt you, He is The Fair.

When your heart is breaking
And your pain makes you fall
Remember just remember Allah Sees it all.

When you are weak
And the road seems long
Remember just remember
Seek strength from The Strong.

When life is a burden
And everything is unstable
Remember just remember
Allah is The Able.

When the way is cloudy
And there is no one by your side
Remember just remember
Allah is The Only Guide.

When no one wants to listen
Or is willing to lend an ear
Remember just remember
Allah is always ready to hear.

When you are poor and penniless
And you are stuck in a niche
Remember just remember
Allah is The Rich.

When you are down in your misery
And there is nowhere to run
Remember just remember
You can always run to The One.

And when your scars are hurting
And your heart is in fear
Remember just remember
Allah is really here.

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Followers