wekeke-
-ketawa jap-

td aku g jln2 ke blog rakan2 sekolahku dulu- *menarik* die (wan zafirah) bercerita ttg penulis- dan result BM lam SPM-

ehem2- hehe- aku nak gelak dulu okeh!- jd alkisahnya : keputusan SPM aku- result plg atas kan BM- taw aku dpt bape??? ehem2- malu-

B4 - heee- yes! aku dpt B4 jek BM- hehe- nie la sejarah yg sgt melucukan bg aku-
cerita nya bermula begini : keh3- aku selalunyer- akan wat karangan fakta- tetapi pada hari exam itu- aku telah memilih karangan cerita- ttg "pentas yg runtuh" di situ lahhh titik kesalahan aku yg mencampakkan aku ke B4-
hmm- hehe- sebenarnyer karangan aku tu - telah terpesong kerna menyentuh isu2 sensitif- ahahhahaha- masa tu ade nama chedet dan isteri- opps! aku takleyh citer lebey2- biarlah rahsia ini ku simpan utk cucu cicit ku..moga2 aku sempat punya cucu cicit!- hehe

tp yg membuatkan ia lebih lucu adalah- .. yer- abahku seorg guru Bahasa Melayu- dan merupakan ketua pemeriksa kertas BM SPM bg negeri Perak- a- betapalah!! anaknya- ehem2 yaitu aku .. telah mendapat B4 dalam BM -

namun, sebenarnyer- ade kekecewaan di situ- hehe- menangis gak ar- bila tepon abah- ckp BM dpt 4 weyhhhhhhh!! bygkan!! org len semua A.. aku B!! =p .. wekekek! - parah weyh BM dpt B- seyes! wekekkeke- seb bek layak msk matrik! =p
tpkan sebenarnyer kejadian ini- ku rasakan sgt istimewa!! hehe-

kesimpulan : cintai lah bahasa Melayu-

psstt : "kegagalan adalah jatuh tetapi bukan jatuh selamanya- tetapi jatuh sebentar utk melonjak lebih tinggi ! hip hip hooorrray!! "

ececcee- yo wessssss!

=p

2 comments:

hehe. dun worry. simpan saja kenangan lalu untuk cerita sambil minum kopi panas di masa hadapan.

ahahha-

yer- pasti- =p

About Me

My photo
No mountains too high enough, no oceans too wide. Cause together or not, our dance won't stop. Let it rain, let it pour. What we have is worth fighting for. You know i believe, that we meant to be. *takdir Allah dah tentukan yg terbaik utk kita*

Just Remember

When things are down
And you are out of your mind
Remember just remember
Allah is The Kind.

When your life is in darkness
And nothing is right
Remember just remember
Through the darkness,
Allah is The Light.

When nothing makes sense
And your heading for demise
Remember just remember
It doesn't make sense, but Allah is The Wise.

When times are troubled
And no one seems to care
Remember just remember
Allah won't hurt you, He is The Fair.

When your heart is breaking
And your pain makes you fall
Remember just remember Allah Sees it all.

When you are weak
And the road seems long
Remember just remember
Seek strength from The Strong.

When life is a burden
And everything is unstable
Remember just remember
Allah is The Able.

When the way is cloudy
And there is no one by your side
Remember just remember
Allah is The Only Guide.

When no one wants to listen
Or is willing to lend an ear
Remember just remember
Allah is always ready to hear.

When you are poor and penniless
And you are stuck in a niche
Remember just remember
Allah is The Rich.

When you are down in your misery
And there is nowhere to run
Remember just remember
You can always run to The One.

And when your scars are hurting
And your heart is in fear
Remember just remember
Allah is really here.

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Followers