hehe, chesse cake! yummy!! (mana tak bulat =p )

-gambar aku bersama kak dayah dan zahra- sehat2! ( > o < )

hari ini ada family day yg di anjurkan oleh persatuan pelajar malaysia di malang. ehem2- sebagai senior..yg bakal jd super senior- hehe- aku pun turut serta. wakil umah aku cuma aku dan zahra. batch 2004 yg hadir aku,zahra, shahmil, haziman, amni, kar , keen dan dimas sajek. yg lain2 ade yg tgh oncall, ade yg baru balik dari oncall.

hoho okela. besh jek tgk diorg main2 galah pnjg, ikat tali dan mcm2- aku dan kwn2 yg lain tgk jek sambil mkn cheese cake yg di jual oleh keen- beshh! - setelah itu, aku dan zahra balik awal..terus ke MATOS. dh janji ngn aliza, aini dan shamim. pastu aktiviti shopping bermula. Aku telah membeli 2 papan panadol sebagai stock. hoho- sepapan ubat selsema, shower foam, buah epals hijau, ink hitam hp dan beberapa peralatan tulis. Tgh menunggu di kaunter pembayaran.. enset vibrate.."no malaysia!

" yeay! abg lan call! suke2! ayat pertama, sehat tak? wat pe tu? aku jawab.. "sehattttt" dgn girang..eekeke- biasalah- "tgh kt hypermarket ni"
abg lan "ooo , shopping yek" hehe- aku ketawa saje- amoihh..die tanya kuar ngn sape..ekeke-

hehe kemudian, die tanya mengenai.. kepulangan ku masa kenuri abg pis. Biasalah, abg lan ni mmg byk pikir ttg adek die. nk plan sape nk amek aku kat airport segala- hehe- tapi semua dh beres! aku jek tak kompem sekrg nie. =p

pastu sempat gusip2 ttg my sis yg tgh pregnant tuu- ahahha- kelakar- mengidam mcm2- adeii lar,kisah nk mee kari pada jam 12 tgh malam..hehe- sian abg shah. ekekke-

anyway, pagi tadi- ku tepon mak.. tapi adekku harith yg angkat- die tgh coti- "kak ma! balik tak kenuri abg pis?" hehe- biasalah adek aku tu meti rendu aku =p mak aku masa tu tade, lom balik dari masjid ngn abah. so, pastu..lepas setgh jam- baru leh ckp ngn mak- hehe

suke! suke! suke!

esk ade sambutan maulidur Rasul di surau selepas Asar. jom!

haissh- study 20% pown tak sampai!
hoho bila nk study jek- mula lar bdn rasa tak sehat nk demam- klu kuar g beraktiviti idaklaa rasa nk demam laks- cmne?

hehe matlamat jangka pendek : lulus dgn jayanya utk exm radiology khamis dan jumaat ni dan 16 March msk posting O & G selama 2 bulan ( > o < )

1 comments:

sedap gler kek ituuuuuuuu

About Me

My photo
No mountains too high enough, no oceans too wide. Cause together or not, our dance won't stop. Let it rain, let it pour. What we have is worth fighting for. You know i believe, that we meant to be. *takdir Allah dah tentukan yg terbaik utk kita*

Just Remember

When things are down
And you are out of your mind
Remember just remember
Allah is The Kind.

When your life is in darkness
And nothing is right
Remember just remember
Through the darkness,
Allah is The Light.

When nothing makes sense
And your heading for demise
Remember just remember
It doesn't make sense, but Allah is The Wise.

When times are troubled
And no one seems to care
Remember just remember
Allah won't hurt you, He is The Fair.

When your heart is breaking
And your pain makes you fall
Remember just remember Allah Sees it all.

When you are weak
And the road seems long
Remember just remember
Seek strength from The Strong.

When life is a burden
And everything is unstable
Remember just remember
Allah is The Able.

When the way is cloudy
And there is no one by your side
Remember just remember
Allah is The Only Guide.

When no one wants to listen
Or is willing to lend an ear
Remember just remember
Allah is always ready to hear.

When you are poor and penniless
And you are stuck in a niche
Remember just remember
Allah is The Rich.

When you are down in your misery
And there is nowhere to run
Remember just remember
You can always run to The One.

And when your scars are hurting
And your heart is in fear
Remember just remember
Allah is really here.

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Followers